Бранко Ѓуриќ Ѓуро: Јас сум продавач на магла и ја продавам многу скапо...

Познатиот глумец и музичар Бранко Ѓуриќ Ѓуро се нашол на мета на твитерџиите, биле оние кои го фалеле но и оние со незгодни коментари, меѓу кои и овој:

"Неговото време помина и е блега сенка на оној Ѓуро од Топ листа надреалиста

Ѓуро се обидел со кометарите да се соочи машки и да се одбрани со добро позната дуговитост. Како се снашол во сето тоа најдобро се гледа на видео.

 

 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари