ВИДЕО: Го досуди најчудниот пенал, па го приведоа во полиција

Српскиот судија Срѓан Обрадовиќ е приведен од страна на полицијата поради пеналот кој го досуди на мечот меѓу Спартак Суботица и Раднички Ниш.

Обрадовиќ досуди пенал кој го пренесоа и медиумите надвор од регионот. Пеналот беше толку чуден што од многумина беше оценет како најсмешен досега.Буквално немаше никаква причина да биде покажано на белата точка.

Поврзани

Најнови вести

Коментари