СТОЛЕ СТОИЛОВ: Ментално сме нестабилни сите штом дозволуваме вака да ни прават!

Ментално нестабилни сме сите у државава што дозволуваме вака да ни прават !!!

Срам да ни е на сите....

За мене секогаш ќе биде МАКЕДОНИЈА !!!

Најнови вести

Коментари