Српче изрази сочуство за Саздо: Небески копе престани да јакнеш (ФОТО)

Почивај во мир Саздо.
Небески копе престани да јакнеш ! - напиша на Инстаграм Саша Богдановиќ, градоначалник на општина Центар и некогашен член на навивачка група 

Поврзани

Најнови вести

Коментари