„Сити тур“ од сабота ќе сообраќа по зимски возен ред

Од 15 септември (сабота), линијата „Сити тур“ во реализација на ЈСП Турс ќе сообраќа по нов (зимски) возен ред.

Поаѓањата ќе бидат од Порта Македонија во два термина, односно во 11 и 13 часот.

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари