Мртва ладна си шета низ Скопје и пуши марихуана: „Ја почнувам слободата на канабисот“(ВИДЕО)

Девојка од Скопје си запали еден 'фиш' и си пуши на улица во Скопје.

Видеото веднаш се прошири на социјалните мрежи.

Скопјанката вели : „Ја почнувам слободата на канабисот“.  Преку видеото повикува да ја следат на инстаграм и фејсбук, за сите да може слободно да се шетаат по улица со џоинт. 

Девојката потенцира дека марихуаната е лек. 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари