Без вода делови на Центар

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради промена на шибер-вентил од Ф-3цола на ул. Кирил и Методиј 48 во населба Центар, без водоснабдување од 8:30 часот до санирање на дефектот ќе останат корисниците од блок 4, 5, и 6, Пасошко (МВР), амбулантата на Железница и кулите 21, 23 и 25 (оппштина Центар)

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари