Без струја делови на Чучер Сандево и Карпош

Од ЕВН Македонија АД информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 9:30 до 14:00 часот, дел од корисниците од село Горно Оризари, како и корисниците од селата Бразда и Голиево (општина Чучер Сандево).

Во периодот од 10:30 до 13:30 часот, корисниците од ул. Вич бр.24 и бр.26 (општина Карпош)/

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари