Skip to main content
x

23 May 2020 - 14:30
redakcija
Статија

Фудбалскиот шампионат на Франција за сезоната 2020/2021 година ќе започен на 22 август.

Тековниот како што е добро познато беше прекина поради корона вирусот, а очигледно дека Французите сакаат следниот шампионат да го започнат со време за можеби и доколку има втор бран коронавирус како што е најавено ширум светот повторно да се има временски просто за одлагање или пак потоа доигрување.

 

sportmedia.mk