Да си кажете јавно дали се поврзани смртните случаи на дечкото денес и на медицинската сестра минатата недела. Ако се, дали се тоа убиства од организирана група со некоја цел или починатите се жртви на потенцијален сериски убиец. Ако се самоубиства кажете го и тоа.

Излезете еднаш со јасни информации, оти станува лудо.

Решетање на рузвелтова, обиди за киднапирање деца во Шутка, напади на полицајци и полицајки, денес втор напад, насилник ја скршил полицајката од ќоттек пред колеги, напади на притвореници во Шутка… И сите гледаат како некој тепа, никој со прст не мрда. Што е ова бе? Треба дома заклучени да седиме? Дали е воопшто безбедно на улица?

1

Најчитани вести