Отккао вчера, град Скопе, презентираше неколку фотографии за идејното решение за кровот на ГТЦ, повторно се актуелизираше една ретро фотка од покривот на најстариот трговски центар во Скопје.

Додека го чекаме зеленилото на ГТЦ...

1

Најчитани вести