Претседателот на СДСМ и екс премиер Зоран Заев имаше интервју за „Ал џезира“ во кое сакаше да се пофали колку знае „да прича“ на српски јазик.  Колку тоа смешно срамно изгледа погледнете на видеото

Најчитани вести