На Инстаграм се доказите!

Анастасија Ражнатовиќ со својот дечко Ѓорѓе Куљиќ заминала на Тајланд да се одмори, но судејќи по се, таа ќе мора да се врати бидејќи не носи заштитна маска иако таму се строги пропишаните правила за туристи, кои мора да носат маски поради коронавирусот.

Имено тајландскиот министер за здравство за туристите кои не носат маски мора да бидат протерани од земјата.

- На секаде се испишани правилата кои мора да се почитуваат. Властите во Тајланд ги враќаат туристите кои не покажуваат дека се загрижени поради оваа ситуација. Можеби се баш тие кои шират вирус – вели тајландскиот министер.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You are all I need. @saint_johns_voda 💧

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Сепак, овие правила Анастасија не ги сватила сериозно бидејќи таа одбила да носи маска за на сликите да не изгледа грдо. Таа на својот Инстаграм објавува фотографии на кои не носи маска, а не е свесна на тежината на проблемот кој може да и се случи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dreamy 🌺 Mua: @sanjaorlandicsretkovic 🎨

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Таа не се придржува на законот на оваа држава што таму е недозволено и строго казниво.

Најчитани вести