Автомобил марка Шкода фабиа заврши на кров, откако со неприлагодена брзина возеше вечерва на булевар Јане Сандански во Аеродром Скопје.

Најпрво удри во една жардинера, и потоа летна на кров. Страшно!

Увидни екипи од МВР дојдоа веднаш

Повеќе детали наскоро...

Најчитани вести