На снимање на Ѕвездите на Гранд жирито покрај напорната работа одлично се забавува. Меѓунив многу често избивале искри, кавги, закани едни кон други, се случувало и да го напуштат снимањето, но сега Марија Шерифовиќ открива интересни моменти кога се оди како под конец.

Имено, додека Марија се снимала самата себе забележала дека позади неа се случува нешто необично. Во кадар и налетала Јелена Карлеуша која на столицата меша со задникот. Шерифовиќ неможела да се изначуди што Крлеуша прави, и притоа да не и се смее и тајно да ја сними.

Најчитани вести