Дара станала сон на мноумина кои се позди решетки бидејќи со денови го гледаат нејзиното домашно видео од спала соба.

Таа судејќи по се е сон на многу мажи а особено на оние кои се лишени од слобода. Како поинаку да се објасни тоа што експлицитното видео на пејачката стана хит меѓу затворениците. Тоа за Курир.ср. го потврдил близок извор чиј роднина служи затворска казна во еден казнено поправен затвот во околината на Белград.

- После една недела бев во посета на братучет кој на слобода треба да излезе за неколку месеци. Досега имавме различни теми за разговор, меѓутоа овојпат се шокирав. Наместо да ме праша како сум, него го интересираше Дара Бубамара дали е уште на музичката сцена. Му рекоб дека е и дека е попоуларна од било кога. Во прв момент помислив дека се шегува, но набрзо сватив дека е мертов сериозен. Постојано повторуваше дека сите затвореници одлепиле по пејачката. Бев шокиран кога почна да опишува што се пеачката правела. Рече дека гола се превртува по кревет, воздивнува, ја префрлува косата и дека видеото го гледаат многу затвореници и го коментираат. Бев половина час во посета и цело време раскажува за тоа што се Дара Бубамара умее да прави. Зборуваше како е провокативна, се*си и како сите затвореници ја доживуваат – завршува изворот.

Инаку Дара Бубамара е единствена јавна личност која отворено зборувала за своето експлицитно видео и дека по грешка го ставила на социјалните мрежи. Таа добро се опарила благодарение на тоа видео. Новосаѓанката во последните неколку години го триплицирала својот хонорар и наместо 2.500 евра, сега наплатувала по 8.000 евра.

- Јас отсекогаш сум била природна и скрена, затоа народот ме сака. Популарна сум скоро 20 години и имам закажани концерти за цела година. Поради тие снимки сум уште повеќе популарна и барана, злобниците не ми можат ништо. Не направив нешто што другите не го прават, ве молам доста фолиранти има...-  рекла во една прилика Дара.

Најчитани вести