Видеото на кое се гледа како авион слетува на сред улица е снимено во Америка, а сцената е ептен филмска. Авионот, додуша не е од оние патничките, големите, туку мал приватен, но како и да е, ќе се согласите дека нема да ви биде баш сеедно да видите како пред вашиот автмобил слетува авион. 

Погледнете:

 

Најчитани вести