Војин Ражнатовиќ, син на починатиот Жеjко Ражнатовиќ Аркан,  од Америка каде моментално се наоѓа честиташе Стара нова година и пружи рака за помирување на сите Ражнатовиќи.

Тој најпрво објави тетоважа со ликот на Петар Петровиќ Његош, а потоа порака за фамилијата Ражнатовиќи.

„На моите браќа, моите Ражнатовиќи, им посакувам среќна Нова година и да се држиме уште 100 години“, напиша Војин на таков начин, пружајќи рака на помирување со браќата и Ражнатовиќи, со кои наводно не е во добри односи

Најчитани вести