Лепа Брена стигнала во Србија после одмор и австралиска турнеја.

Сите можеле да видат како нејзиното доаѓање изгледало на аеродром... (видео) 

Пеачката најмогу ја израдувале нејзините домашни миленичиња кои неможеле од радост да се смират.

Секако, најмногу од сите се израдувал нејзиниот љубумец Тито.

“Конечно дома, ова е неверојатно“ рекла Брена додека го мазела својот љубимец.

После напорната турнеја и долгиот пат каде што смениле 18 авиони, Лепа Брена во ексклузивно интервју открила што прво ќе направи...

1

Најчитани вести