Вашите стравови некогаш толку силно ги потиснувате што ни самите не сте свесни што има во вашата потсвест.

На оваа фотографија има неколку работи. На прво гледање, што забележавте веднаш?

Одговорот ќе ви каже кои се вашите најголеми стравови:

НОЖ

Вашиот потсвесен страв е некаква неизлечива болест. Вашиот страв е дека имате болест за која лек не е откриен, а вие не знаете за тоа. Страдањето и ненадејната смрт ја издаваат вашата потсвест.

ГАСЕНИЦА

Најчесто, пред да заспиете, вие сте исполнети со страв дека злите духови ќе ве прогонуваат кога ќе бидете најслаби.

ПЕПЕРУТКА

Измама и предавство се твои доминантни стравови. Можеби сте биле измамени од луѓе, можеби некој ве одбил во бизнисот или љубовта, а тоа ги оставило овие последици. Добро ја криете твојата слабост.

ЈАБОЛКА

Вие потсвесно се плашите од смртта на вашите најблиски. Не можете да ја поднесете мислата да загубиш некого.

2

Најчитани вести