Сопругата почнала да се сомнева во својот сопруг, па решила заедно со својата мајка да го следат, да видат дали има основа за сомневање.

Таа патувала повеќе од 250 километри и на крајот го фатила својот сопруг во хотел со неговата љубовница.

Сопругот и татко на две деца патувал од Велингборо во Довер, Велика Британија за да помине ноќ со друга жена во хотелот Premier Inn, додека неговата сопруга се грижела дома за двете деца.

Нејзините сомнежи се потврдиле, а сопругата со нејзината мајка го чекала сопругот да излезе со љубовницата од хотелот за да го фати на дело.

Откако тој излегол од хотелот почнала вистинска драма. Сопругата урлала, мажот се правдал, љубовницата плачела, а бабата сето тоа го снимала.

Во продолжение погледнете ја снимката од целата ситуација.

 

1

Најчитани вести