Аферата на пеачката Јелена Карлеуша и фудбалерот Огњен Врањеш не престанува, а една фотографија која му ја испратила ќе ве изненади сигурно.

Имено, на сликата се гледа Јелена Карлеуша во сосема поинакво издание од она со кое се претставува во јавноста прку социјалните мрежи.

Се сликала за Врањеш без шминка, со што сопругата на Душко Тошиќ на фотката е далеку од гламур кој често јавно го покажува.

Да потсетиме, за аферата на ЈК и Огњен Врањеш јавноста дозна пред повеќе од еден месец, каде што пеачката тврдеша дека во прашање е монтажа, додека нивните пораки како и експлицитните фотографии, со денови ги полнеа социјалните мрежи, притоа Огњен наведувал дека биле во врска две години.

1

Најчитани вести