Мајката на глумецот Андиеја Милошевиќ, Вера Милошевиќ, починала пред два дена во 64 година од животот во Подгорица, а семејството одлучило да ја погребе на градските гробишта во “Чепутци“.

Од кога е почината мајката Вера, Андрија не се огласува на Инстаграм нити било што поставува, со што многумина се прашувале што се случува со него.

Додека била жива неговата мајка не ретко истакнувал колку му значи нејзината подршка. Во една прилика раскажал дека мајкаму Вера била горда на него и ги чувала сите негови интервјуа.

Сепак поради природата на неговата работа тие не се гледале често

0

Најчитани вести