Откако членот на жирито Мирза Селимовиќ во неделното издание на емисијата “Никогаш не е доцна“ и специјалната гостинка Дуња Вујаниновиќ најавиле дека ќе ја пеат песната “Да се опет родим“, јасно било дека таа е една од омилените песни на Драгана Китиќ.

Знаејќи го тоа, Марија Чилибарда, која овој пат била во жири, ја повикала да седне покрај неа и заедно да уживаат.

Песната предизвикала силни емоции кај Драгана, при што се обидувала да ги скрие солзите.

Кога се се завршило Драгана му дофрлила на Жика дека е на “боледување“.

(на 1.00.10 мин. е делот на песната...)

0

Најчитани вести