Низа критики до владеачката гарнитура речиси секојдневно на социјалните мрежи.

Меѓу најголемите критичари во моментов е професорката Мирјана Најчевска.

Таа во последните неколку статуси на Фејсбук посочува дека нема да гласа на следните избори па макар тоа да значи и враќање на Никола Груевски.

Најчевска ги критикува последните партиски врботувања на СДСМ но и изјавите на министерот Манчевски и министерката за правда Рената Дескоска.

 

1

Најчитани вести