Реисот Сулејман Реџепи вчера го прославил својот роденден во познат ресторан во скопски Сарај, а прославата минала со сите задоволства за гостите, вредни неколку илјади евра, дознава Вечер од присутните на роденденската забава. 

Како што можете да видите од видеото, се пее, се вртат ора, а специјални гости биле пејачи од Косово.

Традиционално, се користело и огнено оружје да се одбележи кој и што слави.

Меѓу познатите гости од Република Северна Македонија бил и екс градоначалникот на Чаир Изет Меџити.

 

1

Најчитани вести