Ќерката на Цеца, Анастасија Ражнатовиќ се фотографирала за еден едиторјал, а нејзиниот изглед многумина ги зачудила.

Пеачката е секогаш дотерана и изгледа како вистинска дама, со што никој не очекеувал дека своето тело ќе го украси со тетоважаи.

Сепак станува збор за времен детал, каде што Ражнатовиќ позира во кожно одело и има необична фризура.

“Добрите девојки пишуваат дневник, а лошите никогаш немаат време“ – напишала Таша на својор Инстаграм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's the good girls who keep diaries; the bad girls never have the time. 👧🏻

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

0

Најчитани вести