Фолк ѕвездата не ја испуштила можноста да коментира за најактуелната тема во јавноста истакнувајќи дека е со Јелена во секоја ситуација.

- На Јелена секогаш би и била подршка, без разлика што се случува. Не само на Јелена, туку и за секоја жена. Јас, сум, некако повеќе на женска страна. Без разлика, што и да правиме, не треба да ни се сече глава. Никого не сме убиле, и таа никого не убила. Така да што и да е, тука сме за неа – порачала Брена.

 

2

Најчитани вести