Skip to main content
x

4 Dec 2019 - 20:40
redakcija
Статија

Македонија во идната Лига на Нации ќе игра во Лигата Ц, а ќе стартува од вториот шешир.

Во првиот се Албанија и Грција, можните противници во новата Лига на Нации.

Не можеме против Косово кој е во наш шешир.

Ждрепката е на 3.март идната година.

sportmedia.mk

Најчитани вести