Овде секој коментар е одвишен - затоа УЖИВАЈТЕ во изведбата на Андрија Милошевиќ, Александар Среќковиќ - Кубура и Дамјан Кецојевиќ!

И да, како што напишал српскиот актер Андрија Милошевиќ, видеото е од подготовките за фетсивалот „Бисерна поскочица“ Буљобобово 2020.

 

Најчитани вести