На социјалните мрежи се појавила фотографија од семејниот албум на семејството Ражнатовиќ, на која Аркан го држи само што се родил синот Вељко во прегратка.

Сликата предизвикала големо внимание на интернет.

За потсетување, Аркан имал девет деца со пет жени. Од два брака добил шест деца, четири од првиот брак со Наталија Мартиновиќ, а две со фолк ѕвездата Светлана Ражнатовиќ. Три деца му се од вонбрачни врски.

Вељко и Анастасија Ражнатовиќ ги добил со сопругата Цеца Ражнатовиќ.

Синот Вељко е роден 10 декември 1996 година, а најмладата ќерка Анастасија 25 мај 1998 година. Најмалата ќерка на имала само еднаипол година кога Аркан е убиен.

Анастасија често, како и нејзиниот брат Вељко, на социјалните мрежи ставаат слики и статуси посветени на таткоим.

Најчитани вести