Цеца никогаш не се штеди кога станува збор за подароци за нејзината снаа Богдана Родиќ.

Вереницата на синот на пејачката, Вељко Ражнатовиќ, наскоро станува и официјално дел  семејството и сите со нетрпение ја чекаат свадбата на векот. Она што Цеца го инвестираше во свадбата досега е првиот и најголем подарок што таа им го подари на Богдана и нејзиниот син, секако.

Вториот подарок на пејачката за идна снаа беше брилијантен часовник со висока вредност, а Цеца го избра да одговара на вереничкиот прстен кој Родиќ го доби од Веjко.

Третиот, а можеби дури и најсентименталниот подарок беше прстен кој со години беше непроценлив за Цеца. Пејачката го носеше со години и дури не го остави и на својата ќерка Анастасија и затоа реши Богдан да ја продолжи традицијата во семејството.  

Најчитани вести