Пеачката Вики Миљковиќ и нејзиниот сопруг се пар кој можат да се пофалат со љубовта која трае веќе долги години.

Пеачката Вики Миљковиќ и нејзиниот сопруг Драган Тшковиќ Ташке важат за исклучиво складен пар на естрадната сцена. Едниот на другиот се голема подршка и за секоја пофалба се како функционираат како целина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#vikimiljkovic❤️❤️🎉🎉🎉💖 #love

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) on

Тие се во брак повеќе од една деценија, но се сакаат многу подолго, па е многу интересно да се потсети како изгледале пред многу години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#vikimiljkovic #taske #1996 #jugoslavija #nostalgija

A post shared by @ foto.nostalgija on

Една фотографија докажува како овој пар некогаш изгледал, а се наведува дека фотката е направена пред 22 години.

Вики денес изгледа како бомба, изгледа дека годините не и можат ништо, бидејќи изгледа се подобра и подобра.

Најчитани вести