Балкан си е место за себе во светот. Си има свои вредности кои се различни од другите, па така и систем на вредности кои се одлика на главните јавни фаци кои, за жал или среќа, се идоли на голем дел од урбаните млади генерации.

Да го погледнеме видеото кое кажува што треба да има балкански фарер за да иде важен во својата околина

0

Најчитани вести