Јелена Карлеуша повторно се сретна со медиумите и го искористи моментот за да ги нападне новинарите, кои ги смета за виновни за објавените детали за нејзината љубовна афера со фудбалерот Огњен Врањеш.

Овој пат на нејзина мета била новинарка која известувала од пред Основниот суд, каде беше одржано рочиштето меѓу Карлеуша и Цеца.

По излегувањето од судницата, новинарката побарала од Јелена изјава, а пејачката веднаш ја нападнала:

„Тебе да ти дадам изјава? Можеш само ќотек да добиеш“, рекла Карлеуша.

Погледнете:

Медијацијата меѓу Светлана Цеце Ражнатовиќ и Јелена Карлеуша успеа и веќе не постои процес помеѓу двете пејачки. Ражнатовиќ излезе од судницата и даде изјава за медиумите.

„Заврши медијацијата. Тоа значи дека нема процес во овој случај. И тоа е тоа“, рече Цеца, не сакајќи да ја коментира Карлеуша.

Најчитани вести