Мајката на жртвата, на социјалната мрежа Инстаграм ја поделило снимката, на која се гледа како педофилот го допира, со констатација дека треба да и земе „мерки“ за да види дали може да биде манекенка.

Ова бил втор напад на педофилот неделава, а кој е во куќен притвор за други помали кривични дела, па иако има ГПРС алка со која се следи неговото движење, тој имал два часа сободни во денот кога може да излегува од дома.

 

0

Најчитани вести