Фудбалот веќе не е страст само за мажите и со него се маѓепсани и жените. Доказ за тоа е и портпаролот на Војводина од Нови Сад. Нејзиното име е Беба Кружевиќ. Таа е задолжена за ПР секторот во клубот и се да функционира во најдобар ред..

Беба има многу следачи на социјалните мрежи па за време на прес конференциите фудбалерите имаат многу мака каде да гледаат, дали во камерите или во атрактивната Беба.

Најчитани вести