Откако некои медиуми излегоа со информации за заплена на јахти и скапи возила во Охрид, Република побара одговор од МВР и ОЈО.
МВР се огради, не препрати во ОЈО, од ОЈО најавија дека се проверува информацијата, по што ќе пратат одговор.
Се уште чекаме официјална потврда од ОЈО, а неофицијалните информации говорат дека се работи за заплена на глисери, возила и други предмети поврзана со случајот „Рекет“.

Најчитани вести