Loading..

Меѓу полицајците ангажирани во приведувањето и изведувањето на Боки 13 пред судија на претходна постапка е и оној кој најмногу му згрешил на Господ – нему му се падна чантата на ботоксираниот.

правда за полицаецот!

Најчитани вести