Група британски туристи здраво се испотепале на плажа во Барселона. А причина за тепачката било тоа што едниот тврдел дека бил ограбен. 

Прво почнале да се караат, па да се туркаат, за на крајот да почнат да летаат и шипки. 

 

Најчитани вести