Loading..

Постара жена на возраст околу 70 години е повредена на станица на аголот на улицата „Јуриј Гагарин“ и „д-р Иван Рибар“ во Белград додека се обидувала да влезе во автобус.

„Жената се обиде да влезе во автобусот, возачот ја затвори вратата и во таа прилика и се откинати десната рака и нога“, велат очевидци пред кои се одиграла несекојдневната немила сцена.

Повредената жена итно е префрлена на реанимација во Ургентниот центар.

Најчитани вести