Loading..

Додека екипата ловела риби на рекичка на крајниот исток на Русија, забележале две црни мечки како се спуштаат кон водата. Гладните животни, како и актерите во приказнава, дошле до реката со цел нешто да фатат.

Еден од рибарите решил да им понуди храна. Мечкиве прво се двоумеле, но набрзо почнале буквално да му јадат од рака. 

Погледнете ја оваа неверојатна сцена.

Најчитани вести