Loading..

“Никогаш северна” е насловот на новата песна на Дамјан, наследникот на фолк легендата Војо Стојаноски.

„Еј никогаш нема да е Северна, една земја имам јас мила Македонија...“, велат стиховите од песната која со оглед на самиот текст и времето во кое се појавува нема дилеми дека ќе прерасне во химна на нашата генерација.

Слушнете ја:

Најчитани вести