Во последната емисија на „Ѕвездите на Гранд“ настапуваше и Филип Пецовски од Скопје.Во првиот круг, Филип се претстави во одлично светло и публиката ја воодушеви со својот енергичен настап.

Тој за ментор ја одбра Јелена Карлеуша со која деновиве работеше на негово претставување во вториот круг.
Во саботата, тој се претстави со песните „Уби ме ти“ од Бобан Рајовиќ и „Лагала нас мала“ од Тони Цетински.

 

2

Најчитани вести