Loading..

"Автомобилот одеднаш се створи пред нас, не знам со која брзина одеше". Среќа што кумот беше присебен, па сврте и удри во банкината. Ако тој директно нè удреше, прашање е дали ќе оставеме живи, на овој начин, останавме без лево тркало и вратата, а тој автомобил леташе уште 200 метри", рече боксерот од Приједор Дражан Јањанин за" Независне ".

Тој бил совозач во БМВ-то на кое налетал Кузмиќ со своето Порше со огромна брзина.

По сударот, Поршето паднало во долот.

Луѓето од БМВ-то излегле и се стрчале кон превртеното Порше.

Од внатре се слушала силна музика, но и дека некој кркља (се гуши).

Набрзо стигнале пожарникари кои го извадиле од смачканиот автомобил.

Во трка со времето, со хеликоптер е префрлен во болница во Белград.

 

Најчитани вести