Loading..
Прекин во водоснабдувањето денеска од 11 часот имаат дел од корисниците кои живеат на улицата „Прашка“ од број 20 до 68 во скопската населба Тафталиџе.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на улицата „Прашка“ 28. Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.

Најчитани вести