Поројни дождови и силен ветер го зафати поголемиот дел од Македонија, а невремето направи вистински хаос во Преспа.

Голем број на корисници на социјалните мрежи објавуваа фотографии и видеа од силното невреме.

Ова се случи пред половина час во Преспа! Ништо не е поубаво но и пострашно од природата во исто време! Боже, колку многу „природа“, напиша режисерот Јани Бојаџи под неговото видео.

Не ми се верува на што бев сведок, пишува друг корисник, споделувајќи видео од Крани.

2

Најчитани вести