Фестивалот Егзит и годинава традиционално се одржа во Нови Сад. Освен по рекордната посетеност ќе се памети по одличниот музички избор, многуте атрактивни музички имиња, дождот и калта... Некои, за жал, ќе имаат црни дупки, баш како оваа „Барби“ која заспала на сред улица. 

И не е сама, имало уште. Еве дел од заспаните убавци и убавици...

  

 

1

Најчитани вести