Нема само Јелена Карлеуша голи фотки. Со провокативна фотосесија може да се пофали и маж и Душко Тошиќ, кој пред многу години, односно пред да стане еден од најплатените фудбалери во соседството се фотографирал гол за еден магазин.

Друштво за време на фотосесијата му правела седум години постарата манекенка Александра Марјановиќ, која е во топлес. Направиле неколку фотки до кои дојде српски Курир, од кои денес сигурно се срамат. Погледнете Тошиќ во вакво издание сигурно не сте го очекувале, особено што за разлика од својата сопруга која е скандал мајстор, тој делува прилично повлечено.

 

9

Најчитани вести