Пејачката прв пат на сцената стапна во Ѕвездите на Гранд, и тоа додека беше уште малолетна. И не само тоа тогаш не изгледаше ни слично на она што е денес. 

Денес е една од најуспешните пејачки, ја нарекуваат мега риба. Станува збор за младата и сексапилна Милица Павловиќ која веќе не е она дебелко девојченце. Денес Милица изгледа вака: 

 

3

Најчитани вести